ECTS-database Plantijn Hogeschool
  
 

2 Voedings- en dieetkunde - 2VD - Onderdelen - Voedselproductie
  

O.O. heeft componenten: Ja
O.O. bestaat uit componenten Industriële voedselproductie
Hygiëne - HACCP - voedselveiligheid
Gemeenschapsrestauratie
Afstudeerrichting: VD:Voedings- en dieetkunde
Code: 20101
Academiejaar: 2008-2009
Programmajaar: 2
Periode binnen het modeltraject: P:6
Aantal studiepunten: 5
Wegingscoëfficient: 5
Totaal aantal contacturen: 88
Totaal studietijd: 130
Examencontract: mogelijk
Deliberatie: mogelijk
Vrijstelling of overdracht: mogelijk
Lector(en): Bruggeman Geert
Van Nijlen Bart


 


COMPETENTIEGERICHTE LEERDOELEN
 Dit opleidingsonderdeel draagt in het bijzonder bij tot het realiseren van volgende opleidingsdoelen (eindtermen)

Algemene competenties

    Algemene beroepsgerichte competenties
      Beroepsspecifieke competenties

        SPECIFIEKE DOELSTELLINGEN
        Zie bij de componenten.

        VEREISTE BEGINCOMPETENTIES
        Opleidingsonderdelen waarvoor voorafgaand credits dienen behaald te zijn
        Zie bij de componenten
        Opleidingsonderdelen die vooraf dienen gevolgd te zijn
        Zie bij de componenten
        Andere begincompetenties

        Zie bij de componenten