ECTS-database Plantijn Hogeschool
  
 

1 Voedings- en dieetkunde - 1VD - Onderdelen - Voedingswetenschappen 2
  

O.O. heeft componenten: Ja
O.O. bestaat uit componenten Gezondheidsorganisatie
Sociologische aspecten van de voeding
Voedingsvoorlichtingsmodellen
Samenstellen gezonde maaltijd volgensNRV
Afstudeerrichting: VD:Voedings- en dieetkunde
Code: 10273
Academiejaar: 2008-2009
Programmajaar: 1
Periode binnen het modeltraject: P:3
Aantal studiepunten: 5
Wegingscoëfficient: 5
Totaal aantal contacturen: 60
Totaal studietijd: 130
Examencontract: mogelijk
Deliberatie: mogelijk
Vrijstelling of overdracht: mogelijk
Lector(en): Aerts Ingrid
Aertsen Lea
Hertogen Marina
Van Laer Sofie


 


COMPETENTIEGERICHTE LEERDOELEN
 Dit opleidingsonderdeel draagt in het bijzonder bij tot het realiseren van volgende opleidingsdoelen (eindtermen)

Algemene competenties

    Algemene beroepsgerichte competenties
      Beroepsspecifieke competenties

        SPECIFIEKE DOELSTELLINGEN
        Alle info zie ECTS-deelfiches.

        VEREISTE BEGINCOMPETENTIES
        Opleidingsonderdelen waarvoor voorafgaand credits dienen behaald te zijn

        Opleidingsonderdelen die vooraf dienen gevolgd te zijn
        voedingswetenschappen 1
        Andere begincompetenties